De legalisatie van medische marihuana

Het lijdt geen twijfel dat de meningen van degenen tegen en voor de legalisering van marihuana zijn toegenomen sinds de Controlled Substances Act in 1972 werd gewijzigd. In 1972 verklaarde de Controlled Substances Act dat marihuana geen geaccepteerd medisch gebruik heeft. Duizenden mensen in de Verenigde Staten van Amerika denken daar anders over. Dit is de reden waarom ongeveer vijftien staten het medicinale gebruik van marihuana al hebben gelegaliseerd. Er zijn veel verschillende redenen waarom medicinale marihuana moet worden gelegaliseerd. De belangrijkste reden is dat is bewezen dat medicinale marihuana mensen kan helpen die ziek zijn met bepaalde aandoeningen.

Medische marihuana kan zieke mannen en vrouwen helpen

Het lijdt geen twijfel dat het medische gebruik van marihuana mannen en vrouwen kan helpen die ziek zijn met specifieke ziekten. Medische marihuana kan bijvoorbeeld mensen helpen die ziek zijn van HIV, AIDS, kanker, glaucoom, multiple sclerose en epilepsie. Medische marihuana is vaak bekend om zieke mannen en vrouwen te helpen die met pijn en misselijkheid te maken hebben. Medische marihuana wordt ook vaak als laatste redmiddel gebruikt als al het andere niet werkt. Er zijn veel verschillende zieke mannen en vrouwen die de voedingsstoffen die nodig zijn om hun specifieke kwalen te bestrijden, niet tegen kunnen houden. Deze mannen en vrouwen kunnen deze voedingsstoffen vaak niet zonder medicinale marihuana houden.

Voordelen van medische marihuana

Er zijn veel verschillende voordelen aan het gebruik van medische marihuana. Zo heeft marihuana het vermogen om het lijden van mannen en vrouwen die ziek zijn te verlichten. Bovendien heeft marihuana andere nuttige doelen. Bijvoorbeeld, de THC die vaak wordt aangetroffen in marihuana, blijkt hersentumorcellen te doden. Uit ander onderzoek blijkt dat THC in marihuana ook borsttumoren, alvleeskliertumoren en levertumoren kan doden. Dit betekent dat marihuana zeer nuttig kan zijn voor mannen en vrouwen die kanker hebben. Andere mannen en vrouwen zeggen ook dat legalisatie van marihuana de economie kan helpen. Als de Verenigde Staten van Amerika het medicijn legaliseren, het medicijn reguleren en marihuana belasten, lijdt het geen twijfel dat dit de algehele federale schuld zou kunnen verminderen.

De receptoren in iemands hersenen kunnen de acceptatie van cannabinoïden zoals THC mogelijk maken. Deze receptoren vormen ook een groot deel van het receptorsysteem van het lichaam. Dit gezegd hebbende is bekend dat de THC in marihuana pijn en andere stressvolle symptomen van specifieke ziekten kan verminderen. Het kan bijvoorbeeld symptomen verminderen die vaak worden geassocieerd met chemotherapiebehandelingen.

Mythen voor gezondheidsrisico’s

Hoewel er enkele gezondheidsrisico’s zijn voor het roken van marihuana, lijdt het geen twijfel dat veel van de genoemde gezondheidsrisico’s eenvoudige mythes zijn. Bijvoorbeeld, niemand heeft ooit een overdosis aan marihuana gegeven. Bovendien, terwijl anderen geloven dat marihuana verslavend is, laat onderzoek zien dat marihuana niet fysiek verslavend is.