Is marihuana goed voor je gezondheid?

Ja, marihuana is goed voor je gezondheid. Medische marihuana dat is. Tegenwoordig is er een toenemende belangstelling voor het gebruik van medische marihuana voor de behandeling van alles van kanker tot menstruatiekrampen en migrainehoofdpijn. Mensen die niet met marihuana dood worden gevangen, zijn nu geïnteresseerd in medische marihuana omdat ze mogelijk hun leven kunnen redden.

Medische professionals over de hele wereld gebruiken marihuana al duizenden jaren om verschillende kwalen te behandelen. Moderne medicijnmannen beginnen met tegenzin medische marihuana te erkennen kunnen helpen bij de behandeling en genezing van vele ziekten.

Vroegste gebruik

Marihuana, of beter Cannabis Sativa, wordt al meer dan 5.000 jaar gebruikt voor zijn geneeskrachtige eigenschappen. Het vroegst gedocumenteerde gebruik ervan is in China. In de 28e eeuw B.C. de Chinese keizer Shen-Nung schreef marihuana voor jicht, beriberi, constipatie, ‘vrouwelijke zwakte’, reuma en malaria voor naast andere kwalen. In 2000 B.C. artsen in Egypte hebben marihuana voorgeschreven voor oogproblemen. In India in 1000 voor Christus. marihuana werd gebruikt als een verdovingsmiddel en een anti-flegmatica en Hoa-Tho, een 2e-eeuws arts in de A.D.-Chinese geneeskunde is naar verluidt tijdens de operatie marihuana als pijnstiller gebruikt.

Modern gebruik

Tegenwoordig wordt in veel delen van India en met name in de Ayer Vedic-geneeskunde marihuana gebruikt om een ​​breed scala aan kwalen te behandelen. Het wordt ook gebruikt als een kalmeringsmiddel, een pijnstiller, een anti-hemorrhoidal en een krampstillend middel.

Men zou kunnen concluderen dat marihuana alleen wordt gebruikt in ‘achterlijke’ Aziatische landen zonder kennis van moderne medische praktijken, maar men zou ongelijk hebben. Het leger van Napoleon gebruikte het om brandwonden te behandelen, als een kalmerend middel en als een pijnstiller. In de Verenigde Staten deed het National Institute of Mental Health in 1961 een onderzoek dat aangaf dat marihuana kon worden gebruikt voor epilepsie, baby-convulsies, behandeling van tetanus, convulsies van rabiës, behandeling van depressie, als een kalmerende en hypnotiserende bij het verlichten van angst en heeft antibiotica eigenschappen.

Tegenwoordig schrijven artsen medicinale marihuana voor om de eetlust van AIDS-patiënten te stimuleren, glaucoom en multiple sclerose te behandelen en misselijkheid te verminderen voor kankerpatiënten. Het Britse House of Lords verklaarde in een rapport uit 2001 dat marihuana kan worden gebruikt voor de behandeling van migrainehoofdpijn, schizofrenie, astma, artritis, multiple sclerose en algemene pijn. Artsen erkennen ook dat het kan helpen bij de behandeling van hoge bloeddruk.

Medische marihuana-beweging

Er is een grote beweging, vooral in Californië, om medicinale marihuana direct beschikbaar te maken voor patiënten via medicinale marihuanawinkels. Geneesmiddelen voor medicinale marihuana in Californië en medicinale marihuanaclinics, waarvan er vele worden geëxploiteerd door medicinale marihuana-collectieven en marihuanadokters, proberen medicinale marihuana beschikbaar te maken voor patiënten met kaarten voor medisch onkruid die hen wettelijk toelaten medische marihuanasoorten te ontvangen om een ​​verscheidenheid aan ziekten te behandelen. Medische marihuana is echt een kruid aan het worden voor de genezing van de natie.