Moet marihuana worden gelegaliseerd? – Drie dingen die u tot nu toe niet wist over medicinale cannabis

Mensen discussiëren constant over de voor- en nadelen van marihuana. Degenen die pro medische marihuana zijn, beweren dat het medicijn niet alleen onschadelijk is, maar ook extreem effectief. Sceptici zijn het daar echter niet mee eens. Niet-gelovigen protesteren voortdurend tegen de effectiviteit van marihuana als medicijn en waarschuwen mensen voor de vermeende gevaren. Omdat deze groepen voortdurend botsen, blijft de vraag: moet marihuana worden gelegaliseerd?

Three Things Marijuana-protestanten willen niet dat het publiek het weet:

1. Legale marihuanavervangers, zoals K2 en Spice, zijn veel gevaarlijker dan medicinale cannabis.
Ja, de nepmarihuana die fabrikanten als “wierook” doorgeven, zal je hoog brengen. Eigenlijk zal het je heel hoog maken. Maar is de hoge kluis? Niet precies. Het is gemakkelijk om een ​​overdosis te geven aan deze synthetische melanges, wat kan leiden tot braken, hallucinaties, toevallen, een verhoogde hartslag en mogelijk zelfs een persoon flauwvalt. Meer dan eens zijn deze stoffen in verband gebracht met zelfmoorden en ander extreem grillig gedrag.

Dus waarom is dit spul legaal in 47 staten, terwijl marihuana, zelfs medicinale marihuana, een slechte reputatie krijgt? Wie weet. Veel regeringen van de staat willen het spul verbieden, maar het feit blijft, het is gevaarlijker dan marihuana, maar mag nog steeds worden verkocht aan consumenten.

2. Medische marihuana-kaarten worden niet uitgedeeld aan patiënten die daarom vragen.
Veel mensen beweren dat de legalisatie van marihuana, zelfs als het alleen voor medische doeleinden is, mensen in staat stelt om cannabis recreatief te gebruiken. In de meeste gevallen is dit gewoon niet waar. Patiënten die een medicinale marihuana-kaart krijgen, moeten een arts ontmoeten en een evaluatie ondergaan. Het komt erop neer dat patiënten een medische behoefte moeten hebben.

Als een arts medische marihuanavoorschriften afgeeft aan patiënten zonder medische noodzaak, is de dokter degene die de wet overtreedt. Medische marihuana-artsen krijgen niet de vrije hand om medicinale cannabis voor te schrijven aan iedereen. Mensen moeten zich ook realiseren dat er artsen zijn die receptplichtige pijnstillers voorschrijven aan patiënten die ze wellicht niet precies nodig hebben. Moeten deze medicijnen ook illegaal zijn?

3. Medische dispensaria voor marihuana zijn legitieme, gerenommeerde bedrijven die worden gerund door goede mensen.
Een medische marihuanakliniek binnenlopen is niet hetzelfde als een hol van een drugsdealer binnenlopen. Medicinale marihuana-dispensaria zijn legitieme bedrijven. Ze zijn zwaar gereguleerd en moeten zich houden aan strikte wietwetten. De meeste van deze winkels zijn vrolijke, aangename plekken. Winkelen in een apotheek voor marihuana is meestal prettiger dan winkelen in uw gemiddelde supermarkt, waar werknemers onaangenaam en te druk zijn voor klanten.

De staten die medische marihuana hebben gelegaliseerd, trekken geen criminaliteit aan en brengen geen hamsteren van twijfelachtige personages binnen. In feite heeft legalisering van medische marihuana de lokale economie gestimuleerd en de patiënten, die ooit pijn en andere slopende aandoeningen hadden, veel gelukkiger gemaakt. Bij het vragen of marihuana moet worden gelegaliseerd, moeten sceptici misschien deze drie dingen overwegen, in plaats van hun argumenten te baseren op ongegronde feiten.